> Home  >  10 Mogelijkheden  Geld Lenen Zonder BKR Toetsing > BKR Toetsing > Online Lenen Zonder BKR Toetsing > BKR Opvragen > BKR Laten Verwijderen > Particulier  Geld Lenen Zonder Rente

Hypotheek zonder bkr toetsing

Een hypotheek aanvragen bij uw bank zonder bkr toetsing is niet mogelijk. Maar het is een steeds mogelijk om een lening rond te krijgen voor uw huis ook met een negatieve registratie.

Iedere bank heeft zo zijn eigen regels met betrekking tot welke klanten worden geaccepteerd die ook als wanbetaler te boek staat bij het Bureau kredietregistratie in Tiel. Daarvoor moet u dus bij verschillende banken navraag  doen welke voorwaarden er gelden bij de aanvraag van de hypotheek.

NHG en  bkr - kan het garantiefonds u helpen?

Ook als uw hypotheek wilt krijgen met de hulp van de NHG - dat is de Nationale hypotheekgarantie - kan dat niet  zonder eerst getoetst te worden bij het bkr. Toch zijn er wel een aantal gevallen waarbij u toch hypotheek kunt krijgen met de hulp van dit fonds, ook met een toetsing. De regels zijn wel iets aangescherpt sinds 2010.

Die luiden dat u geen hypotheek met hun hulp kan krijgen indien bij toetsing blijkt dat u:
1. Een bkr code van 1 – 5 heeft. Tot vorig jaar was dat tot code 4, wat is nu opgeschoven tot 5.
2. Indien u nog bezig bent om uw schulden af te betalen: dat heet een SR wat staat voor schuldsanering.
3.  Een A registratie achter hun naam heeft staan.

Bij dat laatste is wel aan te tekenen dat er weer uitzonderingen zijn zodat het  wel degelijk mogelijk is om een hypotheek met een A code rond krijgen met hulp van de NHG. Die zijn:

1. Als de geldverstrekker meldt aan het Bureau kredietregistratie dat de schuld is afgelost.
2. De code A is veranderd in de code H: die staat voor Herstelbetaling. U bent dus bezig om uw schulden af te betalen én de schuldenaar heeft dat laten registreren bij het bkr. Vooral dat laatste is belangrijk om dit te checken: men schijnt dat nogal eens te vergeten om dit tevens aan te melden bij het Bureau zodat uw betalingscode kan worden veranderd in het veel gunstiger H.
3. De kredietverstrekker weet te melden dat alles is afgelost en u daarmee niet meer te boek staat als wanbetaler.

Minder hypotheek met bkr

Uitstaande schulden betekenen wel dat u maximaal minder hypotheek kan krijgen met de garantie van het NHG wat ook wel logisch klinkt. Uw maandelijkse lasten zijn immers hoger dan wanneer u geen geld meer hoeft terug te betalen over een vorige lening.

De wijzigingen van de NHG beleid met betrekking tot hypotheekverstrekking met bkr registratie heeft niet alleen een aanscherping van de regels tot stand gebracht. U kunt vanaf heden ook een hogere hypotheek krijgen via het garantiefonds: tot 1 juli 2009 was dat nog € 265.000, dat is nu verhoogd naar € 350.000

Het is hoe dan niet mogelijk om zonder bkr toetsing hypotheek los te krijgen, tegelijkertijd is het ook zo dat een negatieve code achter uw naam niet hoeft te betekenen dat u bij geen bank meer terecht kan.

Lenen Zonder BKR Toetsing - 10 Beste Tips

Online Lenen Zonder BKR Toetsing

Hypotheek Zonder BKR Toetsing

Particulier Lenen Zonder BKR Toetsing- (zonder

rente betalen mogelijk
)

Veel Geld Lenen - Hoe Pak Je dat Aan?

BKR Toetsing

Lenen Zonder BKR - Met Succes Laten Verwijderen?

BKR Opvragen

Home

Externe website: voor nog meer informatie over lenen zonder BKR toetsing (nieuw venster wordt geopend.)

Sitemap