> Home  >  10 Mogelijkheden  Geld Lenen Zonder BKR Toetsing > BKR Toetsing > Online Lenen Zonder BKR Toetsing > BKR Opvragen > BKR Laten Verwijderen > Particulier  Geld Lenen Zonder Rente

Mini lening zonder bkr toetsing

Hoe krijgt u een mini lening, hoe vraagt u die aan en wat is uw alternatief? Hier het snelle antwoord.

De mini lening(ook wel flitslening genoemd) is geschikt voor leners die tot maximaal € 750 willen lenen. Het is de enige vorm van krediet die u kunt krijgen zonder bkr toetsing. U moet de lening ook binnen een paar weken weer terugbetalen anders zal de geldverstrekker u kosten in rekening brengen.

De voorwaarden zijn sinds medio 2010 wel door de wetgever aangescherpt: was het daarvoor dat u zelfs binnen 10 minuten een lening op uw rekening kon krijgen, nu wordt u gevraagd eerst een offerte aan te vragen. Ook de rente die men u mag vragen is beperkt tot 15 %. Daarmee wordt de consument beschermt tegen de woekerrentes die zelfs over 100 % konden gaan. Dat is dus nu wettelijk verboden.

Geld lenen direct op rekening? Klik hier

Aanscherping Voorwaarden mini lening

De voorwaarden zijn de laatste tijd zeker ook aangescherpt, hoewel u nog steeds met een bkr code kan lenen. Meestal zijn de volgende beperkingen van kracht bij de meeste geldverstrekkers:

U moet de Nederlandse nationaliteit hebben, minimaal € 1200 per maand verdienen, men accepteert geen studenten en geen mensen met een WW of Wajong uitkering. Iedere geldverstrekker kan overigens meer voorwaarden stellen.

Welke bewijsstukken aan te leveren voor mini lening

De geldverstrekker van deze kleine leningen wil van u het volgende hebben:

1.Een kopie van een identiteitsbewijs - dat kan het paspoort, of rijbewijs zijn.
2. Een kopie van u bankafschrift.
3. Een kopie van u loonstrook van de laatste maand.

Bovenstaande levert u aan via e-mail of fax. Als u dat niet op die manier kunt aanleveren kunt bij de meeste aanbieders dat ook per post opsturen (kopie, geen origineel).

Aanvragen mini lening

Nadat u de mini lening heeft aangevraagd met de bovenstaande bewijsstukken van uw identiteit en uw inkomen, krijgt u een offerte per e-mail. Dat kan bij de meeste aanbieders binnen een dag gebeuren. Als u met de offerte akkoord gaat waarin ook duidelijk het rentepercentage moet staan van die mini lening, kunt u vrijwel direct het geld overgemaakt krijgen naar uw bankrekening.

De regels zijn niet bij iedere aanbieder hetzelfde, maar meestal kan het snel gebeuren omdat dit een leningvorm is waarbij u niet getoetst wordt voor bkr.

Nadeel van dat krediet is dat u niet meer dan € 750 snel kunt lenen en dat u het ook weer binnen een paar weken moet terugbetalen. Hoe lang u gebruik kunt maken van de mini lening en tegen welke rentepercentages kan per aanbieder verschillen. Deze zijn alleen via het internet te bereiken. Communicatie geschiedt alleen per e-mail. Ik heb in ieder geval niet eerder gezien dat men telefonisch te bereiken is.

 

Alternatief mini lening

Bij de erkende geldverstrekkers kunt u overigens niet terecht voor deze flitslening. Alternatief voor de mini lening: bij de bekende banken kunt u meer krediet krijgen als u gebruikmaakt van het consumptief krediet. Daarbij krijgt u voor onbepaalde tijd meer financiële ruimte op uw rekening en is een stuk goedkoper dan de mini lening. Nadeel is dat toewijzing van deze kredietvorm meer tijd kost, omdat u dit niet zonder een bkr toetsing kan krijgen. Zie ook: Particulier Geld Lenen

Lenen Zonder BKR Toetsing - 10 Beste Tips

Online Lenen Zonder BKR Toetsing

Hypotheek Zonder BKR Toetsing

Particulier Lenen Zonder BKR Toetsing- (zonder

rente betalen mogelijk
)

Veel Geld Lenen - Hoe Pak Je dat Aan?

BKR Toetsing

Lenen Zonder BKR - Met Succes Laten Verwijderen?

BKR Opvragen

Home

Externe website: voor nog meer informatie over lenen zonder BKR toetsing (nieuw venster wordt geopend.)

Sitemap